Aanbod VIVO

Deze website wil een antwoord bieden op al je werkbaarheidsvraagstukken. Toch nog nood aan meer? VIVO helpt je verder. Ben je medewerker of leidinggevende uit de social profit? Teken dan in op één van onze opleidingen of doe beroep op ondersteunende acties.

Opleiding

Zowel voor medewerkers, leidinggevende als HR-stafmedewerkers uit de social profit biedt VIVO een hele waaier van opleidingen aan.

Rond werkbaar werk kan je bij VIVO terecht voor volgende opleidingen:

  • VIVO-vormingsaanbod:
  • Ben je medewerker in de social profit? Wil je meer weten over verbindende communicatie? Schrijf je dan in voor één van de opleidingen.
  • Niet altijd de tijd om een ganse dag vrij te maken voor opleiding of gewoon nood aan een heropfrissing? Via de HR-webinars kom je meer te weten over het verhogen van mentale veerkracht en assertiviteit, en het motiveren van medewerkers.

Acties

Bij VIVO doen we meer dan enkel opleiding aanbieden. We zetten ook volop in op ondersteunende acties voor medewerkers, leidinggevende en organisaties uit de social profit:

Op de hoogte blijven?

VIVO en werkbaar werk

In 2013 voerde VIVO een grootschalig kwalitatief onderzoek naar de beleving van werk bij medewerkers uit de social profit. Op basis van de onderzoeksresultaten besloot VIVO om verschillende acties rond werkbaar werk uit te rollen. Wil je meer weten over het gevoerde onderzoek? Bekijk dan hier het uitgebreide rapport of de bevattelijke brochure met concrete tips voor medewerkers en leidinggevenden.

Partners

De samenwerking met partners zit ingebakken in onze missie. Kijk hier voor het overzicht.